SOUL MASSASJE

     Tantrisk - Massasje

Hva er Tantrisk - Massasje? 


Tantrisk massasje er en type massasje som fokuserer på å forbinde kroppen og sinnet gjennom økt bevissthet og tilstedeværelse. Denne massasjeformen er basert på tantriske filosofier og teknikker som har eksistert i tusenvis av år, og som har blitt brukt for å fremme helhetlig velvære og økt livskvalitet.


Tantrisk massasje er mer enn bare en vanlig massasje. Det er en opplevelse som kan hjelpe deg med å øke din forståelse av deg selv og din egen kropp, samt å forbedre din evne til å oppleve glede og intimitet. Ved å bruke spesifikke teknikker som innebærer forsiktig berøring og pustearbeid, kan du oppleve en dyp avslapning og en følelse av forbindelse med din egen kropp og energi.

I motsetning til andre former for massasje som kan fokusere på å løse spesifikke muskelproblemer, fokuserer tantrisk massasje på å gi en helhetlig opplevelse av avslapning og velvære. Dette kan inkludere å frigjøre blokkeringer og spenninger i kroppen, forbedre sirkulasjonen, og hjelpe deg å føle deg mer balansert og avslappet på en dypere måte.

Igjennom vår tantriske massasje vekker vi alle sanser, både hørsel, lukt, forestillingsevne og berøring. 


Hvis du ønsker å oppleve en massasje som går utover det vanlige, og som kan hjelpe deg å forbedre din egen forståelse av deg selv og din egen kropp, kan tantrisk massasje være en flott opplevelse for deg.

GUDINNE MASSASJE

Tantrisk Massasje for kvinner. 

Tantrisk massasje for kvinner er en unik opplevelse som kan hjelpe deg med å utforske og utvide din egen seksualitet på en trygg og respektfull måte. Gjennom forsiktig og bevisst berøring av hele kroppen, kan du oppleve en følelse av dyp avslapning og forbindelse med deg selv. Terapeuten vil hjelpe deg med å åpne opp for nye opplevelser og følelser, og vil tilpasse massasjen til dine individuelle behov og preferanser. Med tantrisk massasje kan du oppleve en dypere forbindelse med din egen kropp og seksualitet, og få muligheten til å oppdage nye nivåer av nytelse og intimitet.

2000 ,- (90 min)

MASSASJE FOR MENN

Tantrisk Massasje for menn

Tantrisk massasje for menn kan være en av de mest transformative opplevelsene en mann kan ha. Gjennom forsiktig og bevisst berøring av hele kroppen, kan du oppleve en følelse av dyp avslapning og forbindelse med deg selv. Terapeuten vil hjelpe deg med å utforske og utvide din egen seksualitet på en trygg og respektfull måte, og tilpasse massasjen til dine individuelle behov og preferanser. Med tantrisk massasje kan du oppleve en dypere forbindelse med din egen kropp og seksualitet, og få muligheten til å oppdage nye nivåer av nytelse og intimitet. Enten du søker etter helbredelse, transformasjon eller bare en dypere forbindelse med deg selv, kan tantrisk massasje hjelpe deg å oppnå dine mål.

2500 ,- (90 min)

CHAKRA BALANSERING

Tantrisk massasje

En tantrisk massasje med intensjon om chakra balansering vil fokusere på å frigjøre og utjevne energiflyten i kroppen din gjennom forsiktig og bevisst berøring av områdene som er knyttet til hvert av chakraene.


Chakra fokusert berøring: Terapeuten vil deretter bevege seg til å arbeide med hvert av chakraene i kroppen din, fra rotchakraet ved bunnen av ryggraden til kronechakraet på toppen av hodet. Terapeuten vil bruke spesifikke teknikker og bevegelser for å frigjøre blokkeringer i hver av chakraene, og hjelpe energien å flyte fritt gjennom kroppen din.

3000 ,- (120 min)

Tilbakemelding fra kunder:

AVSLAPPENDE OG TRYGT.


Massøren kom hjem til meg og hadde med seg massasjebenk. Jeg fikk godt med informasjon i forkant, og massøren fikk meg til å finne en indre ro jeg ikke har hatt tidligere. Det var avslappende, og det føltes trygt og helbredende å bli berørt med healende hender.-Thomas


OPPLEVDE INNSIKT


Dette var en utrolig opplevelse! Tantra Gudinnen hjalp meg med å få kontakt med alle sansene mine, nyte og slappe av. Midt i timen begynte jeg å gråte, det føltes ut som jeg fikk jobbet med gamle sår og traumer. Føler meg som ett helere menneske. Dette skal jeg unne meg igjen! 


- Cato

ANBEFALES !


Jeg viste ikke helt hva jeg skulle forvente, men dette er virkelig massasje for sjelen. Igjennom guidet meditasjon, pust, lukter, lyder og berøring så følte jeg at jeg kom i kontakt med en indre verden som jeg ikke har vært i kontakt med tidligere. Anbefales på det sterkeste!


-Annika

BESTILLE
For å bestille time fyller du i skjema eller sender sms. 
Tar du kontakt på kvelden eller i helger må du forvente lenger svartid.
Avbestillingsvilkår for alle behandlinger.


Bemerk:
Tantrisk Massasje innbefatter ikke massasje av genitalier/kjønnsdeler eller prostata.