Tarot-Reading

Lyst på en personlig Tarot reading? 


Jeg har alltid vært veldig påkoblet intuisjonen min, og jeg har lest Tarot-kort fra jeg var 12 år. Kortene har vært en fast følgesvenn og fungert som en bro til intuisjonen min. 
Alle kan lære seg å lese Tarot-kort, og jeg vil med tiden lage ett kurs slik at også du kan lære deg å tyde Tarotkort og koble deg på intuisjonen din. 

Dersom du søker svar på spørsmål, står i en livsutfordring, søker spirituell veiledning eller noe lignende, så kan en personlig Tarot-reading være midt i blinken for deg. For å bestille; ta kontakt per Mail, SMS eller ved å fylle i kontakt skjema under. 

Ulike tilbud og Priser : 

Live Tarot-Reading


45-60 minutters reading over telefon eller video.
Readingen er generell og intuitiv, det betyr at jeg kobler meg på deg og henter ned Universelle veiledning. Du kan stille alle spørsmål du måtte ha, og jeg vil tyde kortene for deg . 

Innledningsvis og Avslutningsvis vil jeg gi deg en guidet meditasjon for å hjelpe deg med å være påkoblet intuisjonen din. Svarene du søker bor allerede i deg selv, og ved å være påkoblet og bevist - så vil du kunne se de klarere. 

500 ,-

Reading over Mail


Du velger ett fokusområde : 

Jobb og Økonomi
Kjærlighet og Familie
Helse og ernæring 

Og sender meg ett portrettbilde av deg selv samt fødselsdato. 

Jeg vil gjøre en personlig reading før jeg så noterer ned Betydningen av kortene, og hva som kommer til meg intuitivt. Det bruker bli ca 3-4 A4 sider med tekst og bilder av kortene. 

350 ,-

Live Reading + Mail


Pakkepris for deg som både vil ha live reading over telefon eller video + en oppsummering per mail i etterkant. 

700 ,-

Bestill Reading ved å fylle i kontaktskjema.